حجت الاسلام و المسلمین سید محمد واعظ موسوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با تاکید بر این که نباید از فیض عظیم شب بیست و سوم ماه رمضان غافل شد، اظهار داشت: در شب قدر با کسب توفیق دعا، توبه و استغفار در راستای کسب رضای الهی و اهل بیت(ع) حرکت کرده و بکوشیم از رهگذر فیض لایتناهی این شب، به منبع اصلی نور و رحمت که خدای متعال است، هر چه بیشتر و بهتر نزدیک شویم.
وی همچنین با اشاره به این که دعا و مناجات، شب زنده داری و استغفار از جمله اعمال و آداب مورد تاکید در شب قدر است، افزود: از جمله اعمال بسیار ارزشمند این شب، قرائت زیارت امام حسین(ع) و توسل به ائمه (ع) به ویژه حضرت ولی عصر(عج) است، چرا که ما در مراسم قرآن به سر گرفتن نیز خدا را به واسطه حضرات معصومین(ع) و قرآن کریم قسم می دهیم که ما را در گروه رهایی یافتگان از آتش جهنم قرار دهد.
این استاد حوزه علمیه قم، با بیان این که بر اساس روایات ، شب قدر شب تقدیر امور همه انسان هاست، گفت: مسلما در این شب که در روایات بسیاری درباره اهمیت آن ذکر شده، لازم است که یک انسان مومن نه تنها بیدار بماند و شب زنده داری کند، بلکه به معنای حقیقی و معنوی بیدار شده و از اوهام، خرافات و مسائل اخلاقی بد و نیز وسوسه های شیطانی خود را نجات دهد.
وی در ادامه سخنان خود افزود: بسیار خوب و لازم است که در این شب انسان به خود بپردازد و در ارتباط خود با خالقش یک بازنگری اساسی صورت دهد.
حجت الاسلام و المسلمین واعظ موسوی خاطرنشان کرد: در این شب تقدیر و سرنوشت، از خدا بخواهیم که حوائج مادی و معنوی ما و همه مومنان و بندگان صالحش را برآورده کرده و ما را از شر شیاطین جن و انس رهایی بخشد.
وی در آخر یادآور شد: در روایاتی از اهل بیت(ع) آمده که در شب قدر که به احتمال بسیار زیاد، همین شب بیست و سوم ماه رمضان است، فرشتگان بر روی زمین فرود آمده، پراکنده می شوند و از مجالس مومنین عبور می کنند و بر آنها سلام فرستاده و به دعای آنها تا طلوع فجر آمین می گویند.